fbpx

Perhatian Usahawan yang ada masalah [masalah target audience]

[ayat copywriting yang highlight TA biggest problem yang paling ditakuti]​
[ayat copywriting yang highlight TA biggest problem yang paling ditakuti]​
[ayat copywriting yang highlight TA biggest problem yang paling ditakuti]​

Sebelum itu, cuba anda jawab dengan jujur!

ADAKAH ANDA HADAPI MASALAH...

[ayat copywriting masalah terbesar yg dihadapi TA beserta amplify problem TA]
[ayat copywriting masalah terbesar yg dihadapi TA beserta amplify problem TA]
[ayat copywriting masalah terbesar yg dihadapi TA beserta amplify problem TA]
[ayat copywriting masalah terbesar yg dihadapi TA beserta amplify problem TA]
Jika anda jawab “Ya” kepada salah satu drpd masalah diatas

JANGAN RISAU!

Kami ada penyelesaiannya…

MEMPERKENALKAN

[nama produk/servis]

Memperkenalkan [nama produk] yang mampu menyelesaikan masalah [masalah terbesar TA]
[ayat copywriting USP terbesar produk beserta apa yg mampu diselesaikan dgn USP tersebut]
[ayat copywriting USP terbesar produk beserta apa yg mampu diselesaikan dgn USP tersebut]
[ayat copywriting USP terbesar produk beserta apa yg mampu diselesaikan dgn USP tersebut]

BUKAN ITU SAHAJA

[nama produk] juga mampu selesaikan masalah

“Wow! Menarik produk ni. Tapi saya mcm tak pernah dengar pun brand ni? Betul ke produk ni selamat digunakan?”

JANGAN RISAU! SEHINGGA KINI DAH LEBIH [USP UTAMA BRAND YG MEYAKINKAN]

APA YG AKAN BERLAKU PADA DIRI ANDA SELEPAS AMALKAN [NAMA PRODUK] INI

[ayat copywriting Benefit terbesar yg akan berlaku selepas masalah mereka berjaya diselesaikan]
[ayat copywriting Benefit terbesar yg akan berlaku selepas masalah mereka berjaya diselesaikan]
[ayat copywriting Benefit terbesar yg akan berlaku selepas masalah mereka berjaya diselesaikan]
[ayat copywriting Benefit terbesar yg akan berlaku selepas masalah mereka berjaya diselesaikan]

“Wow bestnya! Tapi betul ke produk ni betul-betul berkesan?”

JOM TENGOK SENDIRI RESULT & TESTIMONI DIBAWAH INI

ANDA SANGAT BERTUAH JIKA TERUS DAPATKAN HARI INI!

Jika anda tempah sekarang, kami akan beri 3 BONUS bernilai RM ??? secara PERCUMA.
Bonus #1 – [nama bonus yang akan diberikan]

Bonus ini bernilai

RM ???

Bonus #2 – [nama bonus yang akan diberikan]

Bonus ini bernilai

RM ???

Bonus #3 – [nama bonus yang akan diberikan]

Bonus ini bernilai

RM ???

Anda akan dapat semua bonus ini HANYA jika anda DAFTAR SEKARANG​

Jumlah Keseluruhan Bonus

RM ???

Berapa ya agaknya pelaburan kesihatan yg perlu anda laburkan demi menikmati hidup sihat SEISI KELUARGA elakkan
Masalah [masalah Paling Ditakuti Ta]
Dengan pelaburan serendah

RM180

Harga 1 Botol [nama produk]

anda boleh mencapai nikmat hidup bebas [masalah TA]
Tapi sebab kami betul-betul nak bantu lebih ramai rakyat Malaysia bebas [masalah TA] ini.
kami nak beri 28% diskaun khas untuk anda HARI INI!
Bukan
Tapi hanya

RM130

Harga 1 Botol [nama produk]

Untuk lebih jimat, anda boleh pilih salah satu drpd pakej dibawah

Pakej Percubaan 1 Botol

RM130

Harga 1 Botol [nama produk]

Tawaran bonus tamat dalam masa 4 jam 30 minit
Jam
Minit
Saat

Tekan butang diatas untuk menempah pakej percubaan

Pakej Percubaan 2 Botol

Jimat RM 60

RM200

Harga 2 Botol [nama produk]

Tawaran bonus tamat dalam masa 4 jam 30 minit
Jam
Minit
Saat

Tekan butang diatas untuk menempah pakej percubaan

Pakej Beli 3 Percuma 1

Jimat RM 170

RM350

Harga 4 Botol [nama produk]

Tawaran bonus tamat dalam masa 4 jam 30 minit
Jam
Minit
Saat

Tekan butang diatas untuk menempah pakej percubaan

Anda Masih Ragu-Ragu?

Anda mungkin terfikir..
“What if saya dah beli [nama produk] ini tapi saya tak puas hati sebab dah amalkan tapi lansung tiada kesan positif terhadap masalah [masalah TA]?”

Jangan risau!

Kami pun rasa TAK LAYAK untuk terima YURAN jika workshop ini langsung TAK MEMBANTU menambah baik [masalah TA].
Oleh sebab itu kami tawarkan :

PERCUBAAN 30 HARI TANPA RISIKO

Jika dalam tempoh 30 hari selepas amalkan [nama produk] tapi masih tiada kesan positif terhadap [masalah TA] yg anda hadapi.

Anda hanya perlu laporkan pada penasihat kesihatan kami yang akan hubungi anda pada hujung bulan, dan wang anda akan dikembalikan tanpa banyak soal.

INI JAMINAN KAMI UNTUK BERIKAN YANG TERBAIK!

TAWARAN BONUS ISTIMEWA INI BAKAL TAMAT

Jam
Minit
Saat

BONUS BERNILAI RM ???

Bonus ini hanya untuk anda yg daftar hari ini sahaja.

Tawaran bonus tamat dalam masa 4 jam 30 minit
Jam
Minit
Saat

4 LANGKAH MUDAH MEMBELI [NAMA PRODUK]

Tak Perlu Risau, Boleh Pilih Hantar Dulu, Bayar Kemudian.

JANGAN CUBA TANGGUH LAGI!

Makin lama anda bertangguh, makin tinggi berisiko [masalah besar paling ditakuti TA]!

Jangan tunggu sehingga dah terlambat baru nak ambil tindakan.

Ramai yang rasa mereka tak perlukan [penyelesaikan yg kita tawarkan] ini sebab katanya..

“tak teruk pun, okay lagi ni [alasan biasa customer untuk tangguh ambil tindakan]”

Namun, ramai yang akhirnya [kerugian besar yg TA terpaksa hadapai sebab tangguh]

Oleh sebab itu kami merayu pada anda untuk cari ikhtihar.

Jangan tunggu tangguh!

Mencegah lebih baik drpd merawat.

InsyaAllah, dengan pengambilan [nama produk] ini, anda mampu cegah [masalah terbesar TA].

“Psstt.. Jika bukan hari ini, bila lagi anda nak bertindak? 1 tahun drpd sekarang, anda akan ingat tindakkan ini sebagai satu pelaburan paling bijak untuk cegah [masalah terbesar TA]!”
Copyright 2020 @ [nama brand]
Scroll to Top